Adventskalender 2021

Hierbij bieden wij u de adventskalender 2021 aan. De adventskalender is een uitgave van de Raad van Kerken Wassenaar. In die Raad participeren alle acht Wassenaarse christelijke geloofsgemeenschappen.

Elk daarvan is gevraagd teksten en/of afbeeldingen in te sturen die ons helpen stil te staan bij advent, de tijd waarin we ons voorbereiden op het Kerstfeest.

Ook dit jaar wordt bij de kalenderdagen geen onderscheid gemaakt tussen de deelgemeenten en parochiekernen nu deze zijn geïntegreerd in de Protestantse gemeente Wassenaar en de rk parochie H. Augustinus.

Dit jaar is het thema ‘VERWACHT DE KOMST DES HEREN’.

Namens de Wassenaarse geloofsgemeenschappen wensen wij u een goede en vreugdevolle voorbereiding op Kerstmis. We hopen dat de teksten en afbeeldingen in deze adventskalender u daarbij helpen en inspireren.

De redactie

Anneke Prins en Jan Pol